woensdag 20 juli 2011

Bröken Töyz


De dag begon met een hele goeie en bruikbare presentatie van Heather Lamb over het organiseren van een SMART Content Creation Seminar. Veel tips & trucs. Komt goed uit, want komend schooljaar ga ik er minstens twee doen. Medio november/december op het ROC MN en later in het schooljaar op mijn eigen school vanuit het SMART Showcase School Program.

De presentatie over Professional Development heeft ook zeker mijn interesse, vanuit het mijn ‘job’ als Certified Trainer en Peer education. En daar is zelfs een app voor. Ondersteuning en training op je #iPhone. :) http://itunes.apple.com/us/app/smart-training/id441323918?mt=8


SMART gaat met een nieuw trainingsprogramma starten. Naast de SMART Certified Trainer kun je nu ook een Certified Interactive Teacher, Certified Lesson Developer en Certified Education Administrator worden. Van Deena Zenyk hebben ALLE SEE’s de training van Certified Lesson Developer gekregen. Way cool!In de avond hebben we nog een SMART Ecosystem Event, waar zgn. third parties hun in SMART Notebook geïntegreerde producten laten zien. Denk aan uitgeverijen van lesmateriaal en methodes. Weinig voor de Nederlandse markt. Landgenoot Gert Jan ontmoet. Lastig Nederlands praten, na zoveel dagen Engels. :)
In de avond gaan we met een man of 30 naar Morgan’s Pub om de 80’s rockcoverband Bröken Töyz te bekijken. Dat was echt awesome! Veel bier, airguitar en meebrullen met de klassiekers van Bon Jovi, Europe, Guns n’ Roses etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten