woensdag 19 juni 2013

Flip de klas met SMART

SMART Notebook 11
SMART Notebook 11 heeft functies en add-ons om instructie interactief te maken en dus goed te gebruiken bij 'Flip de klas'.


SMART Recorder
SMART Recorder is een functie in SMART Notebook om een screencast van uw les te maken en te delen met studenten.

SMART Response
SMART Response maakt het gemakkelijk om snel feedback van je leerlingen te krijgen en te beoordelen en ook te gebruiken als tool om digitaal te toetsen. Zodra de toets(vragen) de juiste metadatering hebben kan ook heel goed 'learning analytics' toegepast worden en krijg je informatie op maat per leerling. SMART Response VE interactive response systeem is cloud-gebaseerde software waarmee m.b.v. hun smart phone mee kunnen doen met de Notebook-les.
http://smarttech.com/responseVE


SMART interactief Whiteboard
SMART Interactive Whiteboard is het digibord, waarbij de aanraakgevoeligheid mbv de vingers van de leerlingen gebruikt kan worden om te leren.

SMART Exchange
SMART Exchange is de online database waar je SMART Notebook lessen, widgets en activiteiten voor op het SMART Board kunt downloaden.
http://exchange.smarttech.com

SMART Extreme Collaboration
SMART Extreme Collaboration is een add-on die het mogelijk maakt voor leerlingen om hun inbreng in de Notebook-les op het SMART Board te krijgen en samen te werken en communiceren met behulp van hun mobiele apparaten.
http://www.extreme-collaboration.com


SMART Notebook Web
SMART Notebook Web kun je vanuit de browser Notebook-lessen maken en bekijken, zonder dat je daar de software voor hoeft te installeren.
http://smartnotebook.com/

De originele blogpost van Brian Lewis kun je hier vinden: 'The SMART way to FLIP'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten